Οι τιμές μας, εφόσον δεν έχει συμφωνηθεί διαφορετικά με ειδικότερη συμφωνία, είναι αυτές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα, ωστόσο η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει τις τιμές των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας.

Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα σε οποιαδήποτε στιγμή να επικαιροποιήσει τα στοιχεία της εγγραφής του στην Ιστοσελίδα μέσα από την αντίστοιχη επιλογή στον λογαριασμό του. Μπορεί επίσης σε οποιαδήποτε στιγμή να ακυρώσει την εγγραφή και τον λογαριασμό στην Ιστοσελίδα. Κατόπιν υποβολής αιτήματος διαγραφής, η διαγραφή πραγματοποιείται αυτόματα και διαγράφονται άμεσα όλα τα σχετικά προσωπικά του δεδομένα.

Όλες οι αγορές από την ιστοσελίδα γίνονται με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και πληρωμής στα γραφεία της εταιρίας μας ή στον τόπο των σεμιναρίων, καθώς και της μερικής πληρωμής μέσω της ιστοσελίδας και εξόφλησης στα γραφεία της εταιρίας μας ή στον τόπο του σεμιναρίου.

Αν προκύψει θέμα υπαναχώρησης ή ακύρωσης από μέρος του πελάτη, εφόσον αποδεδειγμένα δεν έχει προχωρήσει σε χρήση της εν λόγω υπηρεσίας (δεν έχει κάνει login), προβλέπεται :
-Στην περίπτωση των on line courses επιστροφή χρημάτων εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, αρχής γενομένης από την επόμενη της αγοράς. Με το πέρας του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων από μέρος της εταιρείας.
-Στην περίπτωση των webinar, επιστροφή χρημάτων 15 τουλάχιστον ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
-Στην περίπτωση των δια ζώσης επιστροφή χρημάτων 15 τουλάχιστον ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
-Στην περίπτωση του κύκλου σεμιναρίων τα σεμινάρια προπληρώνονται και δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση υπαναχώρησης από μέρους του πελάτη.
Με το πέρας του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων από μέρος της εταιρείας. Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει σε λογαριασμό άλλης τράπεζας τα έξοδα τραπέζης τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε όποια στιγμή θελήσετε μέσα σε 12 μήνες από την αγορά τους. Συγκεκριμένα, η εταιρία μας μεταξύ άλλων προσφέρει τα εξής εκπαιδευτικά προγράμματα:
Α) Τα webinar τα οποία ο πελάτης μπορεί να παρακολουθήσει σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα
Β) Τα on line courses, τα οποία ο πελάτης μπορεί να παρακολουθήσει οποτεδήποτε από την ημέρα της αγοράς και για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την ημέρα της αγοράς.
Γ) Τα δια ζώσης μαθήματα-σεμινάρια τα οποία ο πελάτης μπορεί να παρακολουθήσει με φυσική παρουσία σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα και σε χώρο που θα ορίσει η εταιρία μας μαζί με άλλους.
Δ) Κύκλο σεμιναρίων που μπορεί να είναι webinar ή δια ζώσης

Χρειάζεστε βοήθεια;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για να μας στείλετε το ερώτημα σας.
    Μετάβαση στο περιεχόμενο