ΝΕΝΥ PERVANIDOU

Δρ. Νένη (Παναγιώτα) Περβανίδου

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Η Νένη (Παναγιώτα) Περβανίδου είναι Αναπτυξιακή Παιδίατρος και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Από το 2007 η Δρ. Νένη (Παναγιώτα) Περβανίδου είναι υπεύθυνη της Μονάδας Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» (https://firstpediatrics-uoa.com/).

Η Δρ. Νένη (Παναγιώτα) Περβανίδου είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αναπτυξιακών Παιδιάτρων (https://devpeds.gr/). Διαθέτει μεγάλη διδακτική εμπειρία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο και έχει αναπτύξει το μάθημα επιλογής «Αναπτυξιακή και Συμπεριφορική Παιδιατρική» στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ. Επίσης, η Δρ. Νένη (Παναγιώτα) Περβανίδου έχει οργανώσει περισσότερα από 20 Εκπαιδευτικά Σεμινάρια και 10 Ετήσια Συνέδρια στην Αναπτυξιακή και Συμπεριφορική Παιδιατρική. Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 100 άρθρα σε Διεθνή Επιστημονικά Περιοδικά.

Other Members

lifeacademy

 

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και κερδίστε έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά