
Κλέλια Καραγιαννάκη, MSc
Η Κλέλια Καραγιαννάκη είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Προτεραιότητά της είναι να νουθετεί προς την υιοθέτηση διατροφικών συνηθειών που προσφέρουν μία win-win σχέση μεταξύ της ανθρώπινης υγείας και του πολύτιμου πλανήτη μας.
Έχει υπάρξει επιστημονικός συνεργάτης παιδικών κατασκηνώσεων και άλλων φορέων που προωθούν την υγιεινή διατροφή των παιδιών, ενώ έχει εκπονήσει ερευνητική εργασία σχετικά με τις χορτοφαγικές δίαιτες, την παιδική νεοφοβία και την κατανάλωση λαχανικών από τα παιδιά, στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης.
Έχοντας περάσει από τα πανεπιστήμια AgroParisTech, TU Dublin και το Πανεπιστήμιο της Νάπολης Federico II, διανύει το τελευταίο εξάμηνο του μεταπτυχιακού της διπλώματος πάνω στην Καινοτομία και το Σχεδιασμό Τροφίμων (Food Innovation and Product Design) και εκπονεί τη μεταπτυχιακή της διατριβή στο Πανεπιστήμιο του Αβέιρο στην Πορτογαλία.