9

Γιώργος Λάντις, MSc

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος SRD, MSc

Ο Γιώργος Λάντις SRD, MSc είναι κλινικός διαιτολόγος διατροφολόγος απόφοιτος του Robert Gordon University, UK. Έχει εκπαιδευθεί και εργασθεί στο εθνικό σύστημα υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (Manchester Royal Infirmary and Manchester Children’s Hospital NHS, Sedgefield PCT, Hillingdon Hospital NHS) με βασικό γνωστικό αντικείμενο τα κάρδιο-μεταβολικά νοσήματα παιδιών και ενηλίκων. Έχει λάβει από την Ιατρική Σχολή Αθηνών με άριστα τον μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στα μεταβολικά νοσήματα των οστών.

Από το 2012 είναι επιστημονικός συνεργάτης της Ενδοκρινολογικής Μονάδας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ειδικού Κέντρου Εφηβικής Ιατρικής, Έδρας UNESCO εφηβικής Υγείας και Ιατρικής. Στα πλαίσια της μελέτης του μεταβολικού συνδρόμου των εφήβων έχει διακριθεί δύο φορές με το βραβείο «Γεώργιος Μαραγκός» της Ελληνικής Εταιρίας Εφηβικής Ιατρικής. Από το 2015 είναι διδάσκοντας του προγράμματος μετεκπαίδευσης σχολικών νοσηλευτών στο σακχαρώδη διαβήτη και του μεταπτυχιακού τίτλου «Εφαρμοσμένη Νοσηλευτική Επιστήμη» με εξειδίκευση στο σακχαρώδη διαβήτη της Νοσηλευτικής Σχολής Αθηνών, ΕΚΠΑ.

Έχει προσκληθεί ως ομιλητής σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων, έχει συγγράψει και δημοσιεύσει πάνω από δέκα επιστημονικά άρθρα και έχει συμβάλλει στο σχεδιασμό και την παράδοση προγραμμάτων κατάρτισης στην εφηβική υγεία εκπαιδεύοντας τόσο επαγγελματίες υγείας όσο και κοινό.

Other Members

lifeacademy

 

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και κερδίστε έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά