Συχνότερες Ερωτήσεις

Οι πιο συχνές ερωτήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

Γιατί να παρακολουθήσω κάποιο από τα σεμινάρια που παρέχετε;

Τα σεμινάρια της Life Academy έχουν πλούσια θεματολογία, καταξιωμένους και έμπειρους εισηγητές, με αναφορές σε θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες υγείας και όχι μόνο, ενώ έχουν πρακτική εφαρμογή από την επόμενη κιόλας ημέρα. Σε όλους τους συμμετέχοντες δίνεται η δυνατότητα, να αντιμετωπίσουν ένα περιστατικό με την μορφή άσκησης, ώστε από την επόμενη ημέρα να μπορούν να εφαρμόσουν  όσα έμαθαν στους ασθενείς – πελάτες τους. Παρόμοια διαδικασία ακολουθείται και στους συμμετέχοντες που δεν ανήκουν στους επαγγελματίες υγείας. Τα σεμινάριά μας πραγματοποιούνται είτε online μέσα από ειδικές πλατφόρμες, είτε σε κάποια συγκεκριμένη πόλη της Ελλάδας όπου μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από κοντά. Στην 1η περίπτωση δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης από την άνεση του γραφείου  ή του σπιτιού σας, νιώθοντας ασφαλείς στην covid εποχή και εξοικονομώντας χρόνο και κόστη μετακίνησης, ενώ στην 2η περίπτωση μπορείτε να χαρείτε την άμεση επαφή και την διάδραση, πάντα κρατώντας τις αποστάσεις.

Γιατί να παρακολουθήσω κάποιο από τα courses που παρέχετε;

Τα courses της Life Academy έχουν πλούσια θεματολογία και έχουν δημιουργηθεί από καταξιωμένους επαγγελματίες, ο καθένας στον τομέα του. Το θέμα του κάθε course επιλέγεται με βάση τις ανάγκες σας, καθώς και τις ανάγκες της αγοράς και μπορείτε, αφού το αγοράσετε, να το παρακολουθήσετε όποτε εσείς επιθυμείτε. Ο προγραμματισμός της παρακολούθησης ορίζεται αποκλειστικά από εσάς.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τον εισηγητή του course που παρακολούθησα, ώστε να λύσω κάποιες απορίες μου σχετικά με το μάθημα;

Όλες οι πληροφορίες επικοινωνίας που αφορούν τον εισηγητή του κάθε course θα είναι ορατές κάτω από το course. Οπότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του ανά πάσα στιγμή ώστε να λυθούν τυχόν απορίες σας.

Αν παρακολουθήσω κάποιο online σεμινάριο παίρνω κάποια Βεβαίωση;

Αφού ολοκληρώσετε την παρακολούθηση οποιουδήποτε online σεμιναρίου θα λάβετε Βεβαίωση παρακολούθησης από την Life Academy.

Ποια είναι η διαδικασία εγγραφής σε ένα webinar;

Βήμα 1: Κάνετε click στην επιλογή Buy this course

Βήμα 2: Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.

Βήμα 3: Επιλέγετε έναν από τους τρόπους πληρωμής που αναγράφονται (πληρωμή με κάρτα, πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) και κάνετε την πληρωμή

Βήμα 4: Στην περίπτωση της πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μας αποστέλλετε το αποδεικτό κατάθεσης στο email: info@lifeacademy.gr

Βήμα 5: 2-3 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του webinar, σας αποστέλλεται το zoom link για να συνδεθείτε.

Πώς πραγματοποιούνται οι πληρωμές;

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

  • Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα όπου αναγράφετε τα στοιχεία της κάρτας σας και κάνετε την πληρωμή (στην περίπτωση χρήσης της πιστωτικής κάρτας υπάρχει και η δυνατότητα δόσεων)
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό γράφοντας ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμό σας και τον τίτλο του webinar ή course που επιλέξατε

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ | GR40 0172 1830 0051 8310 1530 596
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ | LIFE ACADEMY ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

  • Πληρωμή μέσω PayPal, όπου μεταβαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα του PayPal, μέσω της οποίας διενεργείτε την πληρωμή σας. Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό μπορείτε να δημιουργήσετε, ακολουθώντας τα βήματα που αναγράφονται στη σελίδα της PayPal. Πριν προχωρήσετε σε εκτέλεση της πληρωμής, βεβαιωθείτε πως υπάρχει επαρκές υπόλοιπο.
  • Πληρωμή μέσω Viva Wallet (ακολουθείται παρόμοια διαδικασία με την πληρωμή μέσω PayPal.

Μπορώ να έχω τιμολόγιο αντί για απόδειξη;

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε όποιο από τα δύο σας εξυπηρετεί. Στην περίπτωση του τιμολογίου θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας.

Υπάρχει η δυνατότητα καταβολής δόσεων για την αποπληρωμή της αγοράς ενός course ή θέσης σε webinar;

Φυσικά! Με την χρήση πιστωτικής κάρτας.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συμμετοχή μου σε ένα webinar; Μπορώ να πάρω τα χρήματά μου πίσω

Στην περίπτωση που αγοράσετε κάποιο online course, το οποίο δεν θέλετε τελικά να παρακολουθήσετε, εφόσον αποδεδειγμένα δεν έχετε προχωρήσει σε χρήση της εν λόγω υπηρεσίας (δεν έχει γίνει login), η επιστροφή γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της αγοράς.

Στην περίπτωση των webinars και των διά ζώσης σεμιναρίων η επιστροφή χρημάτων γίνεται 15 τουλάχιστον ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, καθώς και στην περίπτωση  του κύκλου σεμιναρίων δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω κάποιο από τα διαθέσιμα courses;

Επιλέγετε το course που θέλετε να παρακολουθήσετε κάνοντας click στην επιλογή Buy this course”,  συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, επιλέγετε τρόπο πληρωμής και πατάτε «Ολοκλήρωση». Στη συνέχεια, το course που θέλετε θα έχει ξεκλειδωθεί ώστε να το παρακολουθήσετε, όποτε εσείς επιθυμείτε.

Δεν είμαι επαγγελματίας υγείας, πως μπορώ να παρακολουθήσω κάποιο από τα online σεμινάρια ή courses του Life Academy;

Θα κάνετε κλικ στην κατηγορία Σεμινάρια κοινού και θα επιλέξετε το online σεμινάριο ή course που σας ενδιαφέρει.

Μετά την αγορά κάποιου course πόσες ημέρες έχω στην διάθεσή μου για να το παρακολουθήσω;

Από τη στιγμή που το αγοράσετε μπορείτε να το παρακολουθήσετε εντός 6 μηνών. Φυσικά 15 ημέρες με 1 μήνα πριν σας αποστέλλεται email υπενθύμισης, ώστε να ολοκληρώσετε το course που έχετε αγοράσει.

Υπάρχει η δυνατότητα έκπτωσης αν θέλω να αγοράσω παραπάνω από ένα courses;

Σε αυτήν την περίπτωση καλό είναι να επιλέξετε κάποιες από τις συνδρομές μας.

Υπάρχει όριο ηλικίας στην παρακολούθηση ενός webinar ή course;

Όχι. Αρκεί να έχετε και να χρησιμοποιείτε Η/Υ.

Στα διά ζώσης σεμινάρια μπορώ να κάνω κράτηση θέσης και να πληρώσω την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου;

Μπορεί να γίνει κράτηση της θέσης καταβάλλοντας το 50% του ποσού ως προκαταβολή. Προσοχή! Αν θέλετε να ακυρώσετε την κράτηση θα πρέπει να το πραγματοποιήσετε τουλάχιστον 15 ημέρες πριν, αλλιώς η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

lifeacademy

 

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και κερδίστε έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά