- Επικοινωνήστε μαζί μας:
- 210 8048101
- info@lifeacademy.gr
Περιγραφή
– Σεμινάριο για άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τα επίπεδα της LDL και των τριγλυκεριδίων στο αίμα τους
– Σύντομη διατροφική εκπαίδευση
– Διάρκεια: 10 min
– Δεν παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης, το σεμινάριο έχει ενημερωτικό χαρακτήρα
Περιεχόμενο:
Η υψηλή χοληστερόλη και τα αυξημένα τριγλυκερίδια αποτελούν σημαντικούς παράγοντες κινδύνου για καρδιοπάθειες και άλλα προβλήματα υγείας. Στο σεμινάριο αυτό θα γνωρίσουμε απλούς τρόπους με τους οποίους η διατροφή μπορεί να συμβάλει στη μείωσή τους. Θα μιλήσουμε για το ρόλο των καλών και κακών λιπαρών, τις ωφέλιμες φυτικές ίνες, τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και τις καθημερινές συνήθειες που μπορούν να προστατεύσουν την καρδιά μας. Στόχος είναι να αποκτήσουμε πρακτικές γνώσεις ώστε να φροντίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να κάνουμε πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές.
Η ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ
Η Ιωάννα Κλάπι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Είναι πτυχιούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
Δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα κλινικής διατροφής. Έχει πραγματοποιήσει τρίμηνη πρακτική άσκηση στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, κατά την διάρκεια της οποίας ήρθε αντιμέτωπη με πλήθος κλινικών περιστατικών.
Παρακινούμενη από το έντονο ενδιαφέρον της γύρω από θέματα που σχετίζονται με τα οφέλη της πρόσληψης διαιτητικών ινών, πραγματοποίησε την πτυχιακή της εργασία με θέμα: Επίδραση της κατανάλωσης άρτου σίτου εμπλουτισμένου με διαλυτές διαιτητικές ίνες στο λιπιδαιμικό προφίλ υπέρβαρων ατόμων με ήπια υπερχοληστερολαιμία.
Ενημερώνεται συνεχώς για τα νέα επιστημονικά δεδομένα διαβάζοντας άρθρα από την τρέχουσα επιστημονική βιβλιογραφία, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων, εστιασμένων σε θέματα κλινικής διατροφής και μεταβολισμού.
Τέλος είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μεταβολισμού, Διατροφής και Ευζωίας.
* Τα σεμινάρια για το κοινό επιβαρύνονται με 24% ΦΠΑ
Πρόγραμμα Σπουδών
- 1 Section
- 1 Lesson
- Δια βίου
Expand all sectionsCollapse all sections
- Μαγνητοσκοπημένη παρουσίαση1