Εγκυμοσύνη και Διατροφή 6/5/2023

5[1]
69,00€ 49.00 


Overview
Curriculum
Instructor
Reviews
(0 review)
Course Description

Ημερομηνία Διεξαγωγής 6/05/2023

10:00-13:00

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η Life Academy και η διαιτολόγος – διατροφολόγος MSc, Xριστιάνα Παπαλουκά  παρουσιάζουν το ολοκληρωμένο webinar “Εγκυμοσύνη και Διατροφή” . Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τον επαγγελματία διαιτολόγο – διατροφολόγο, ώστε να προσφέρει στην έγκυο όλα όσα χρειάζεται διατροφικά, στηρίζοντάς την καθ’ όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Το σεμινάριο εστιάζει στον προγραμματισμό του πλάνου διατροφής μιας εγκύου ανάλογα με τις ανάγκες της, τις τυχόν ελλείψεις της σε βιταμίνες, καθώς και στην περίπτωση που είναι χορτοφάγος ή αντιμετωπίζει τον διαβήτη κύησης.

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

 • Σε φοιτητές, σπουδαστές τμημάτων επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής, που επιθυμούν να αναπτύξουν δεξιότητες ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με την διατροφή στην κύηση.
 • Σε επαγγελματίες διατροφολόγους – διαιτολόγους, οι οποίοι επιθυμούν να είναι πιο αποτελεσματικοί και έτοιμοι να διαχειριστούν περιστατικά γυναικών που βιώνουν την περίοδο της εγκυμοσύνης.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Διατροφή εγκυμοσύνη θα λάβετε τις εξής γνώσεις:

 Διατροφικές ανάγκες της εγκύου και πως διαφοροποιούνται ανά τρίμηνο
 Χρήση συμπληρωμάτων στην εγκυμοσύνη
 Ασφάλεια τροφίμων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
 Αντιμετώπιση ανεπιθύμητων καταστάσεων (ναυτία, εμετοί)
 Αποτελεσματική διαχείριση βάρους στην περίπτωση λιποβαρών, παχύσαρκων και
υπέρβαρων εγκύων
 Σχεδιασμός διατροφικού πλάνου στην περίοδο της εγκυμοσύνης
 Case studies διατροφικού πλάνου για εγκύους σε συγκεκριμένες καταστάσεις

 

 

 

 

Χαρακτηριστικά

 • Lectures 0
 • Quizzes 0
 • Διάρκεια 3 hours
 • Επίπεδο Advanced
 • Γλώσσα Greek
 • Students 0
 • Assessments Yes

Πρόγραμμα Μαθημάτων

 • ...
  No items in this section

Εκπαιδευτής

Η Χριστιάνα Παπαλουκά σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Κρήτης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε την πτυχιακή της εργασία με θέμα «Χρήση συμπληρωμάτων σε αθλήτριες πετοσφαίρισης Ά Εθνικής κατηγορίας», ενώ πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στα τμήματα Διαιτολογίας των νοσοκομείων «Σωτηρία» και «Ερυθρός Σταυρός», στην Αθήνα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της εκπαιδεύτηκε πάνω στις διατροφικές διαταραχές και την παχυσαρκία στην παιδική ηλικία του National Centre for Eating Disorders της Αγγλίας.

Το 2022 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αποκτώντας τον τίτλο της Κλινικής Διαιτολογίας. Η πτυχιακή της εργασία είχε ως θέμα «Η επίδραση των ω-3 και ω-6 λιπαρών οξέων στην γυναικεία γονιμότητα».

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, ημερίδων διατροφής και ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες εξελίξεις στον τομέα της Διαιτολογίας και Διατροφής. Αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα και διεξάγει ομιλίες σε διάφορους χώρους όπως νηπιαγωγεία, σχολεία και μαιευτικές κλινικές. Εξασκεί το επάγγελμα του Διαιτολόγου από το 2009 διατηρώντας το ιδιωτικό της γραφείο Feel Good στην Λευκωσία. Είναι ενταγμένη στο γενικό σύστημα υγείας της Κύπρου μέσω του οποίου παρακολουθεί άτομα με παθολογικές καταστάσεις. Το επιστημονικό της ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην διατροφή κατά την προγεννητική, περιγεννητική και μεταγεννητική περίοδο, καθώς και κατά την παιδική ηλικία.

Κριτικές

Μέση βαθμολογία

0
0 rating

Ανάλυση βαθμολογίας

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
69,00€ 49.00 

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

lifeacademy

 

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και κερδίστε έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά